Tipografia REAL Prima pagina | Contact | Cos cumparaturi: 0 tipuri de formulare
Cautare 
Autentificare
Utilizator 
Parola 

 Ati uitat parola?
 Creeaza cont nou
 Solicit contactare

Produse Magazin Online

Cautari frecvente
...doar tipografiareal.ro

Sunteti aici: prima pagina | PrintShop

Ce comand la PrintShop?

   Carti de vizita, flyere, pliante, formulare personalizate in tiraj mic si in general orice tip de materiale tiparite in tiraj mic.

PrintShop-ul nostru are avantajul unei tehnologii de print digital de ultima generatie si al unor termene de livrare foarte scurte.

pentru solicitarile Dumneavoastra rapide. Va asteptam la PrintShop-ul din B-dul Iuliu Maniu 220B, Sector 6, Bucuresti.

 

Cum comand la PrintShop? 

1. Comanda telefon

Comanda Telefon

1. Contactati telefonic departamentul PrintShop in orice zi lucratoare, intre orele 9:00-17:00, la numerele:

Tel. Fix: 021.411.70.37
Tel. Fix: 031.401.66.00
Tel. Fix: 0372.70.30.33

2. Consiliera care va raspunde va poate da toate informatiile necesare, va clarifica cererea dvs. de oferta si va prelua si va derula comanda dvs. pana la livrare.  

 

2. Comanda prin E-mail

 Comanda prin E-mail

1. Pentru a transmite o cerere de oferta / comanda de Formulare prin e-mail, va rugam completati cu datele necesare formularul Comanda Formulare prin E-mail


2. Cereri de oferta / comenzi pentru celelalte Produse si Servicii in tiraje mici furnizate de Tipografiei REAL (altele decat formularele), va rugam sa le trimiteti prin E-mail sub forma text, la comand@tipografiareal.ro

3. Comanda fax

Comanda Fax

Pentru a transmite o cerere de oferta / comanda de Formulare pe fax, va rugam sa descarcati Comanda pe fax. Urmati instructiunile de completare a comenzii. Expediati comanda, completata cu datele necesare, la numarul de fax : 021 411 70 38.

 

Precizare: dupa ce transmiteti, in orice modalitate,

cererea de oferta / comanda, in termen de o zi lucratoare veti fi contactat de o Consiliera din departamentul PrintShop, pentru a prelua si derula comanda dumneavoastra pana la livrare.

Va Multumim !Glosar de Termeni Tipografici   Confidentialitate   Cookies   Harta site   Intrebari frecvente   Termeni si conditii   Cariere   Contact