Tipografia REAL Prima pagina | Contact | Cos cumparaturi: 0 tipuri de formulare
Cautare 
Autentificare
Utilizator 
Parola 

 Ati uitat parola?
 Creeaza cont nou
 Solicit contactare

Produse Magazin Online

Cautari frecvente
...doar tipografiareal.ro

Sunteti aici: prima pagina | despre noi | Presedintele Grupului REAL

 

Cristian Varban

Cristian VARBAN - Prešedintele Grupului REAL

  

Nascut in 1960
Indragostit, 2 copii 

    Domnul VARBAN a absolvit in anul 1985 Facultatea de Electronica si Telecomunicatii din cadrul Institutului Politehnic Bucuresti. Ulterior s-a preocupat permanent de instruirea sa, atat prin studiu individual cat si prin participarea la numeroase cursuri postuniversitare de management (Management pe baza centrelor de profit, MBA) si de dezvoltare personala (comunicare, stabilirea obiectivelor, altele). 

     In 1985 si-a inceput cariera ca inginer electronist in cadrul Institutului de Cercetari Electronice si a continuat ca inginer de service la Intreprinderea Electronica S.A.


    In anul 1991 domnul Cristian VARBAN si-a inceput activitatea de antreprenor. A infiintat si condus firme din domeniile prestarilor de servicii, comercial si de productie.
    Primele rezultate notabile le-a obtinut ca Director General al societatii REAL INVEST S.R.L., companie care a ocupat, in anul 1996, locul 43 in topul national al firmelor mici cu activitate comerciala.
    Din 1997 pana in 2002 a condus cu succes activitatea firmei REAL UNIVERSAL COM SRL, care a ocupat in anul 1998 locul 174 pe tara si 87 pe Municipiul Bucuresti - firme mijlocii, comert, iar in 1999 locul 1 in topul firmelor mici si mijlocii din Sectorul 4 al Bucurestiului. 

    Din 2004, domnul Cristian VARBAN conduce, in calitate de Prešedinte, activitatea Grupului REAL, in cadrul caruia Tipografia REAL S.A. si REAL GRUP INVEST S.A. sunt cele mai importante companii. An dupa an, impreuna cu echipa REAL, a obtinut rezultate din ce in ce mai bune. 

     - 2004: locul 1 pe sector 5, Municipiul Bucuresti - firme mici, tipografii si locul 10 pe Municipiul Bucurešti - firme mici, tipografii; 
     - 2005: locul 5 pe sectorul 5, Municipiul Bucuresti – firme mijlocii, tipografii;

     - 2006: locul 8 pe tara, dintre tipografiile specializate in formulare si tipizate financiar-contabile; 

     - 2007: locul 3 pe sectorul 5, Municipiul Bucuresti - firme mijlocii, tipografii;

     - 2008: locul 18 pe Romania la categoria tipografii;

     - 2009: locul 16 pe Romania la categoria tipografii.

     - 2010: locul 8 pe Romania la categoria tipografii.

     - 2011: locul 8 pe Romania la categoria tipografii.

 

     REAL GRUP INVEST S.A. reprezinta un proiect special in cariera domnului Cristian VARBAN, fiind destinat sprijinirii persoanelor deposedate abuziv de proprietatile imobililiare in perioada comunista. Acest proiect este rezultatul preocuparilor sale de implicare in activitati sociale si de interes general.

    In acelasi segment de preocupari sociale se incadreaza si obiectivele sale de termen lung: „ Imi doresc sa contribui la ridicarea a 1000 de case, la sadirea a 1000 de pomi, la reusita companiilor pe care le conduc si la fericirea oamenilor cu care colaborez.”Glosar de Termeni Tipografici   Confidentialitate   Cookies   Harta site   Intrebari frecvente   Termeni si conditii   Cariere   Contact