Tipografia REAL Prima pagina | Contact | Cos cumparaturi: 0 tipuri de formulare
Cautare 
Autentificare
Utilizator 
Parola 

 Ati uitat parola?
 Creeaza cont nou
 Solicit contactare

Produse Magazin Online

Cautari frecvente
...doar tipografiareal.ro

Sunteti aici: prima pagina | Despre Noi

CINE suntem 

Tipografia REAL, activa de 20 ani pe piata romaneasca, este specializata in tipar publicitar, tipar de carte, formulare personalizate, tipizate financiar-contabile, role pentru case de marcat, mailing si billing.  An dupa an Tipografia REAL s-a situat in primele locuri din topurile de profil. La baza performantelor Tipografiei REAL se afla o echipa dinamica si profesionista, capabila sa realizeze cu succes orice comandă de produse tiparite. Punem la dispoziția Dumneavoastră o ofertă larga, in masura sa satisfaca excelent cele mai exigente cerinte.
Mereu in activitatea noastra, am respectat valorile companiei, am urmarit cu perseverenta scopurile propuse si am privit cu incredere spre viitor.   

 

VALORILE echipei REAL: Performanta; Respect; Integritate; Orientare catre client; Responsabilitate; Imbunatatire continua

 

Alaturi de profesionalismul echipei, ne bazam pe tehnologia moderna de care dispunem, care va garanteaza ca putem realiza pentru Dumneavoastra tiparituri de o calitate foarte buna.  

 

CALITATEA este un obiectiv permanent 
 Certificarea Calitatii

 

Calitatea serviciilor si produselor Tipografiei Real este conforma standardelor OHSAS 18001:2007, ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 si recunoscuta prin acordarea certificatelor de calitate eliberate de Ministerului Administratiei si Internelor, Societatea Romana pentru Certificare ROCERT si QSCERT.

  

 

 

 

 

MISIUNEA noastra

Sa ne consolidam pozitia de furnizor preferat de produse si servicii tipografice,
prin calitate si promptitudine
”.

Succesul nostru pleaca de la orientarea catre client, oferind solutii optime, adecvate cerintelor, necesitatilor si exigentelor acestuia, in termeni de calitate, operativitate si cost. 

   

Cristian Varban

“In contextul crizei actuale, piata produselor tipografice din Romania este o mare provocare: cum sa oferi soluția necesara clientului, la un pret atractiv, mentinand si activitatea profitabila ? 

Tipografia REAL va reusi sa ramana furnizorul preferat de tipar publicitar, formulare personalizate, tipizate financiar-contabile, role pentru case de marcat, mailing si billing, pentru ca are atitudinea, experienta si dotarile necesare.
Ne bazam pe profesionalismul unei echipe capabile si devotata, deschisa sa faca fata oricarei solicitari, dornica sa inteleaga si sa se adapteze cerintelor Dumneavoastra.”

 

 

 

Cristian VARBAN

Presedintele Grupului REAL

  

Tipografia REAL

 

 

O echipa dinamica și profesionista
Utilaje performante

Servicii de calitate

Trimiteti cererea/comanda dumneavoastra si veti fi contactat in maxim 1 zi lucratoare.

 

 

 

 Glosar de Termeni Tipografici   Confidentialitate   Cookies   Harta site   Intrebari frecvente   Termeni si conditii   Cariere   Contact